Grini Junior Team

En voksende juniorgruppe

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 31. august 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Aktiv Ferie og andre initiativer har slått positivt ut

Vi skal ikke alt for mange år tilbake da vi hadde under 10 juniorer i klubben surprise I dag er situasjonen totalt annerledes! 

I skrivende stund er vi blitt nesten 300 juniorer, og vi er rett under 100 juniorer (!!) i fast ukentlig trening laugh
Juniorveksten er et resultat av flere parallelle satsinger som har gitt god effekt i en periode hvor det har vært ekstrem interesseøkning for golf totalt.  Et stort arbeid har blitt lagt ned av en rekke frivillige bidragsytere i Juniorkomitéen, engasjerte foreldre, profesjonelle og motiverende trenere og ikke minst juniorene selv.

Aktiv Ferie 2022, for og av ungdom
Nok en sommer er forbi der vi gjennomførte Aktiv Ferie-konseptet. I år var det juniorene selv som sto for gjennomføring. To av våre juniorer, William Falkenaas og Jesper Pedersen, ble rekruttert som prosjektledere og sammen med 14 aktivitetsledere, har de drevet dette meget vellykket fra A - Å. 

Vi hadde totalt 250 ungdom innom, mange over flere dager, og til sammen 100 av disse gjorde ferdig VTG-kurset og er nå golfere. Flere har også meldt seg videre inn i klubben og er allerede blitt med i fast trening allerede.

Jentesatsing 
Skal golfen videreutvikles trenger vi golfjentene. Så enkelt er det. 
Vi har nå 40 juniorjenter i klubben. Av disse er 14 i fast ukentlig trening.  Det er moro, men vi vil selvfølgelig skape et enda større miljø! Sjekk link nederst for mer informasjon og treninger.

Klubben er også med i et eget jentesatsningsprosjektet i regi Golfforbundet; Golfjentene (følg link)

NarvesenTour på Grini, 02. og 03. september 
Hvert år arrangerer vi Narvesen Tour hos oss på Grini. Golfglede står i fokus på Narvesen Tour, og her kan alle barn delta, uavhengig av ferdighetsnivå og erfaring. I bunn og grunn er dette en turnering der det skal skapes golfglede og moro ute på banen og gjøre det å spille en turnering mindre skummelt enn det kan oppleves for noen. I tillegg til bredden er også noen av landets beste lokale juniorer på plass for å konkurrere. 
Bare å komme innom og trene litt fredag ettermiddag/hele lørdag  og føle på den gode stemningen her...som kanskje resulterer i enda flere unge golfspirer wink


Les mer HER Juniorgruppen vår. 

Og skulle du, ditt barn, barnebarn, venner eller bekjente ha lyst til å booke seg inn på en av de siste ledige plassene i treningsgruppene, kan du sjekke ut treningstilbudet HER!