Klubben

"Snart" klart for ny sesong

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 25. mars 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Årsmøtet ble vel gjennomført 22.3 og ny sesong er forhåpentligvis ikke alt for langt unna....

Sesongen 2020 er nå lagt bak oss for godt. Vi skal huske den som en meget spesiell, men en fantastisk golfsesong! Topp kvalitet, ekstrem høy aktivitet på banen og stor golfglede, og vi tar nå fatt på en ny sesong, som selvfølgelig skal gi oss like mange, om ikke flere, gode minner wink

Årsmøtet for 2021 ble gjennomført mandag denne uken, og de ønsker som styret la frem, ble både godt mottatt og akseptert.

Kort oppsummering av Årsmøte;
  • 43 deltakere, hvorav 40 stemmeberettigede som deltok på det digitale Teamsmøte
  • Det var et betydelig engasjement og hele seansen varte i nesten 2 timer 
  • Klubbens årsberetning og regnskap for 2020 ble godkjent. Regnskapet for 2020 viste at klubben hadde en omsetning på  11 667knok og med et årsresultat på 1 450knok 
  • Styrets forslag til medlemskontingenter og budsjett for 2021 ble vedtatt
  • Virksomhetsplanen 2021 - 2025 ble godkjent og inkludert i budsjettet 2021 er det nå tatt høyde for å nå de målsetninger som virksomhetsplanen beskriver 
  • Thorbjørn Gjerde ble gjenvalgt som styreleder, Gro Hustoft ble gjenvalgt som nestleder, Stein Sverre Hovden, Inge Tranum og Cathrine Heyerdahl ble gjenvalgt som styremedlem og Grete Danielsen ble valgt inn som nytt varamedlem
  • Forslaget om å ha med hund på banen, ble ikke vedtatt

Det ble besluttet å fortsette det påstartede arbeidet med å løfte Grini GK til å bli oppfattet som "den triveligste og mest attraktive 9-hulls banen i landet"
Vi setter nå alle kluter til for å komme så godt i gang som mulig og ha det meste klart før vi igjen kan ønske våre medlemmer og besøkende velkommen. Arbeidet på rangen for å etablere 2 kunstgressgreener er nå påstartet, ny ballautomat med vasker er satt opp, oppgradering av maskinparken er bestilt, den nye utvidede terrassen begynner å bli ferdig, publikumstoalettene ved låven pusses opp og arbeidet med å bygge om klubbhuset innvending, blant annet etablere toaletter og garderober, er i anbudsfasen. 
Utviklingen av banen, i tråd med den løpende baneplanen, rulles ut med en gang vi har mulighet til å begynne arbeidet. Utvidelse av Tee'er, rense rundt dammen, planting av trær, forbedre drening og ikke minst starte det store arbeidet med å løfte våre fairways til meget høyt nivå. Et stort og langsiktig prosjekt som vil gi fantastiske resultater i årene som kommer.  

Men når åpner vi!?
Det er dessverre litt for vanskelig å gi et konkret svar frown Været de siste ukene har gjort det umulig å arbeide på banen. Det er fortsatt snø/is der ute, frost på natten og tele i bakken, så slik det ser ut kan vi nok ikke forvente første utslag før mot slutten av april. Den spesielle situasjonen med økende smitte, gjør at det mest sannsynligvis også vil bli noen restriksjoner i ukene av oppstart, og kanskje helt frem mot sommeren. Vi jobber iherdig med å få åpnet treningsfasilitetene først, og håper at dette lar seg gjøre om ikke så alt for lenge. 
Les mer om siste oppdatering fra Golfforbundet rundt "Golf i Coronatider" HER

Selve kvaliteten på banen er bra under snøen, så utgangspunktet vårt ser veldig fint ut når vi først får åpnet. Vi håper (og tror) at dette vedvarer, men klimatiske endringer den kommende måneden kan selvfølgelig by på utfordringer som vi ikke får kontrollert.

Det har, naturlig nok, vært litt stille fra klubben i vintermånedene, men nå som solen begynner å varme oss opp og vi begynner å nærme oss sesongstart, så vil dette ta seg opp fortløpende. Husk også å følg oss på Facebook og Instagram

Det er masse annet spennende på gang som vi gleder oss til å dele med dere. Vår visjon om å bli oppfattet som den triveligste og mest attraktive 9-hulls banen i landet, gjør at vi hele tiden må utvikle oss og være attraktive for alle, både etablerte og nye medlemmer. Og som det ble presentert på årsmøte, så settes det i gang initiativer fortløpende for å nettopp bli denne klubben.

Tiltak for å øke tilgjengeligheten på banen og alt av annen informasjon, både stort og smått, blir fortløpende kommunisert ut i dagene/ukene som kommer!

 
yes Hold ut, det er absolutt ikke lenge til vi alle møtes igjen yes


Årsmøteprotokollen ligger oppdatert under "mine sider".