Klubben

Åpning av range torsdag 03. april og banestatus

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 31. mars 2025  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Endelig begynner vi å åpne våre fasiliteter

Range og treningsfasiliteter
Allerede nå førstkommende torsdag, 03. april, åpner vi rangen og våre 7 treningsnett smiley
Åpningstider Range: Hver dag 10:00 - 20:00.

Alle 3 treningsgreener holdes fortsatt stengt, men åpnes enkeltvis så fort de vil tåle belastningen. Vi håper å kunne åpne kunstgressgreenen med bunker om ikke så alt for lenge. 

Banestatus
Endelig begynner varmen å ta tak og vi ser klare tendenser til skikkelig vårvær. Selv om vi ligger godt foran fjoråret, venter vi fortsatt på å se vekst i gresset, noe som vi håper begynner å skje om ikke så alt for lenge.
Vi kan ikke estimerer noe konkret, men vi håper fortsatt på å se en dato i april for åpning, men vi er altså avhengig av at temperaturen stiger. 

Banen ser bra ut og det lover godt for sesongen. Det meste har klart seg veldig bra. Noen få greener har fått litt vinterskade, men de jobbes med og trenger nå bare gode vekstvilkår i kommende uker for å styrkes. Treningsgreenen er den eneste greenen som har fått en del skader, som tidligere år, og her skal vi i kommende uker gjøre noen endringer.

Alle prosjekter på banen som er igangsatt er godt i rute og vil være ferdige før spill.

Vi er nødt til å ta en uke av gangen og klubben vil fortløpende orientere dere om situasjonen og når vi kan forvente å åpne hos oss.

Dagens Status - nytt på hjemmesiden
Hjemmesiden (statusbar) oppdateres fortløpende, og man kan raskt sjekke hvilke fasiliteter som er åpne/tilgjengelige, dagens aktiviteter og banetilstand (begge når åpent)

Sjekk alltid her for dagens status om banen og ytterligere fasiliteter. 

Åpningstider (frem til baneåpning - stengt i påsken)
Åpningstider Café
Tir - Søn 15:00 - 20:00

Åpningstider Proshop
Man - Fre 09:00 - 15:00

Åpningstider Administrasjon
Man - Fre 09:00 - 15:00
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her