Klubben

Eiksmarka Open 2023

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 25. august 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Grini Golfklubb inviterer alle golfere velkommen til "Eiksmarka Open 2023" lørdag den 16. september

Bli med på en stor inkluderende nærmiljøturnering som gir viktige inntekter til klubbens barne- og ungdomsarbeid.

Spilleformat: 9 hull - Texas Scramble - lagturnering

For prisen av en vanlig greenfee på Grini Golfklubb får deltakerne en
sosial, morsom og unik Texas Scramble turnering som passer for alle.
Deltakeravgift: 420,- for voksne og 210,- for juniorer

 
Åpent for golfere på alle nivå. (Hcp +8 til -54).


Meld deg på alene eller med en eller flere venner og fyll ut et helt lag! 
Turneringskomiteen setter opp slik at det blir flest mulig lag med 4 golfere. Er dere en gjeng på 3 eller 4 bør dere melde alle på samme lag.

Grini Golfklubb er på god vei til å bli Norges mest attraktive 9-hullsbane. Banen er lett tilgjengelig med sykkel, bil, bane eller buss.

Premiering: Premiering til minimum 1/3 av lagene (netto), og de 3 lagene som har lavest bruttoskår. Egen premie til det best kledde laget. Underveis i turneringen vil det være varierte golfskillskonkurranser, overraskelser. Våre sponsorer og støttespillere sørger for ulike aktiviteter og flotte premier. Det er en rekke konkurranser i løpet av runden. Dette er en fantastisk og hyggelig turnering som passer for alle.

Om du ønsker å spille på lag med en annen du kjenner så skriv navn på vedkommende i kommentarfeltet. Vi setter sammen lagene fredag før turneringen og passer på at de som ønsker å spille sammen, gjør det, samt at det blir en fornuftig fordeling (så godt det lar seg gjøre) på resten.

Turneringsleder kan kontaktes på mail gmbjelke@gmail.com evt. sms til 922 40 322

 
Velkommen til turnering - turneringsinfo og påmelding HER!
Påmeldingen stenger onsdag 13.09 klokken 22:00 


*Texas Scramble –en turneringsformen som passer spillere på alle nivå.
Texas Scramble spilles med fire spillere. Alle deltagere på flighten spiller ut. Deretter velger man den ballen som ligger best til og som man vil spille videre på. Den som spilte ballen markerer ballens posisjon med en pegg, og de andre spillerne henter sine baller. Alle spiller videre fra der den valgte/beste ballen lå. Den som hadde den beste ballen spiller til sist og plukker etterpå opp peggen. Dette gjentar seg til man har hullet ut. Det er lagets score som teller. Vi setter gjerne sammen flighten slik at alle flighter stiller noenlunde likt. Det er også mulig å melde på et fult lag som da spiller sammen. Det spesielle med Texas Scramble er at i løpet av runden må minst ett utslag fra hver av spillerne på laget ha vært brukt. I vanlig scramble kan man nemlig ende opp med at utslagene til én av spillerne brukes gjennom hele runden. Texas Scramble fjerner denne muligheten, og sørger i stedet for at alle spillerne blir en viktig del av spillet. Alle opplever mestring og er en del av laget. Turneringens regler vil bli fordelt og forklart i forkant av turneringsstart.