Klubben

Grini Giropraktikk og Helse - Trening med mening!

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 25. mai 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi fortsetter vårt gode samarbeid.

Kombiner fysisk aktivitet med golf for å minske risikoen for skader. Lettere å lære ny teknikk og få mer glede av spill og trening smiley 

Golftrening og svingen er en belastning for kroppen og enkle øvelser kan ha stor påvirkning.

Hver uke mot sommeren legges det ut en ny instruksjonsvideo for hvordan du kan gjøre enkle hjemmeøvelser for å ta vare på kroppen og ikke minst bli en bedre golfer wink

Se første video her - Øvelse 1; Ryggrotasjon 

At vi har et samarbeid med Grini Giropraktikk & Helse er ikke tilfeldig. De har en spesiell interesse for idrett. 

De jobber for at alle deres klienter skal få en best mulig funksjon og balanse i bevegelsesapparatet gjennom behandling og bevisstgjøring om holdning, pust samt tips og råd om trening og øvelser. Bedre kroppsfunksjon bidrar til å reduserer smerter og bedre prestasjoner, ikke minst på golfbanen.

De jobber med alt fra fot-, hofte, og ryggproblematikk til skuldre-, nakke og kjevesmerter, og har fokuset, kunnskapen og forståelsen for å hjelpe deg videre! Enten du har et problem i dag eller ønsker å jobbe forebyggende. 

Som medlem av Grini Golfklubb blir du prioritet for rask hjelp og reduksjon på første konsultasjon. 

For online booking og andre spørsmål. se www.grinihelse.no eller ring direkte på 67 16 75 80. Det er bedre med en telefon for mye enn for lite. Usikker om de kan hjelpe deg? Ring og sjekk.

 
Velkommen til Grini Kiropraktikk og Helse