Klubben

Ny ansatt i administrasjonen

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 1. mars 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Julie Christine Riis Lied er på plass som ny Administrasjons- og Sportslig ansvarlig; med et stort ansvar for våre medlemmer

Velkommen til klubbens nye ansatte laugh

Julie skal ta hovedansvaret for våre medlemmer med generell medlemsservice. Videre vil hun lede utviklingen og driften av klubbens sportslige organisasjon, solid forankret og i tett samarbeid med vår eksterne partner Schiager de Sousa Golf AS. Hun vil også være en aktiv deltaker i Juniorkomiteen og bidra til den generelle driften og utviklingen av klubben.

Vi er veldige glade for å ha Julie på plass hos oss med sin spennende bakgrunn og lange erfaring fra golfen, både som spiller og tidligere arbeidserfaring. 

Julie startet tidlig å satse på golf og tok turen over til USA og College for å leve ut drømmen om å bli en proffspiller. Hun ble værende igjen i USA etter endt college og fullførte sin Mastergrad i Sportsadministrasjon- og ledelse, og kom hjem til Norge igjen under Coronapandemien. 
Hun er i dag 30 år og kommer direkte fra stilling som Idrettsutvikler i Norges Golfforbund, der hun har vært de siste 3 årene. 

Julie er i tillegg på sitt avsluttende år for sin utdanningen til å bli PGA Pro, og hun kommer i tillegg til det administrative ansvaret, også bistå/være ansvarlig for videre satsning og trening av våre jenter/kvinner allerede fra årets sesong. 

Sammen med banesjef Arnie og daglig leder Erik utgjør dette klubbens administrasjon, i tett samarbeid med våre eksterne partnere for Frontdesk, Proshop og Treninger; Schiager de Sousa Golf ved Knut og Fredrik, samt Grini Golf Café ved Kayse. 

Styrking av klubbens administrasjon er et nødvendig tiltak for å møte de muligheter og utfordringer som golfsporten har i tiden fremover, og vil bidra til å videreutvikle Grini Golfklubb til å bli oppfattet som den triveligste og mest attraktive 9-hulls banen i landet.
 
Velkommen til oss og vi ser frem til at alle våre medlemmer også blir kjent med henne smiley