Herrer

Herregruppen 2017

Vi i herrekomiteen ønsker alle herrer i Grini Golfklubb velkommen til golfsesongen 2017.

Det vil som tidligere år bli arrangert Srixon herreturneringer 2017 for alle herrer (også junior og seniorspillere) i klubben. Vi håper dere allerede nå setter av onsdagene gjennom vår-, sommer- og høst- sesongen og blir med på herreturneringene.

Nytt i 2017 er at vi vil arrangere flere 18 hulls turneringer som vil telle i samenlagt både for Order of Merits vår og høst, samt i eclectic.

Det vil det bli premiering for hver enkeltturnering, samtidig som det blir sammenlagtpremiering for vårsesongen samt høstsesongen.

Vi håper på en tidlig oppstart også i år. Er vi heldige får vi den første turneringen i uke 19. Det vil si onsdag 3. mai. Turneringene vil starte kl. 17:30, fram til utpå høsten da vi pga. lysforhold må starte tidligere.

Startavgiften vil være på kr. 100,-.  Premiene er som tidligere gavekort i proshopen.

Turneringsform for de forskjellige Onsdagsturneringene vil bli offentlig gjort i slutten av mars, men er basert på foregående års turneringsformer. Vi spiller mange forskjellige turneringsformer, så dette skal passe for alle.

Vi vil i år også foreta en loddtrekning mellom de spillere som deltar under premieutdelingen.

Matchplay
Det vil også bli arrangert en Matchplay turnering for herregruppen. Vi håper at så mange som mulig også blir med på denne prestisje turneringen.

Eclectic
Vi vil også i år arrangere denne konkurranse som vil gå gjennom hele sesongen.
Som i fjor blir denne basere på bruttoslag.

Den laveste scoren for hvert enkelt hull på de ulike rundene resulterer til slutt i et samlet scorekort hvor alle hullscorer fra hver enkelt turnering er tatt med.

Vi ønsker alle sammen lykke til med forberedelsene til en innholdsrik golfsesong.