Seniorer

Seniorgruppen 2017

VELKOMMEN til vår store og aktive seniorgruppe. Du er senior etter fylte 50 år.

Gruppens formål er å vedlikeholde golfspillet, -etiketten og opparbeidet vennskap gjennom mange år som medlem i klubben.
Sesongens seniorturneringer starter i år torsdag den 4. mai.

Senere spilles turnering hver torsdag kl. 09.00, med unntak av 25. mai (Kristi Himmelfartsdag) som da flyttes til onsdag 24. mai og 15. juni som flyttes til onsdag 14. juni.

Se turneringsoversikt under Seniorturneringer i menyen til høyre.

PÅMELDING  gjøres gjennom Golfbox.  Siste frist for påmelding er innen kl. 14 to dager før turneringen. Når startlisten er klar, blir den offentliggjort og sendt ut til alle som e-mail. Skulle du ha problemer med påmelding, kan du ringe turneringens aktuelle koordinatorer, som du finner under turneringen i Golfbox. Startkontingent er kr. 60,-.

Golfbiler har ikke klubben mange av. Faktisk bare en til vår disposisjon for øyeblikket. Derfor må du ha legeattest om at du trenger en golfbil for å utøve vår utfordrende idrett.

Den må bestilles i proshopen, og komiteen koordinerer slik at to personer om nødvendig, kan ha glede av den samtidig. Er du heldig og får leie golfbil må medlemmer betale kr 50,- og ikkemedlemmer kr 200,-, for 9 hull.

Vi spiller hele sommeren – inkludert juli måned. Da er det sommergolf med mye gøy. «

Premiering. Hver torsdag i sommersesongen deles det ut 1., 2. og 3.premie til dame og herreklassen. Når vi spiller lagturneringer, er det premie til de 2 beste lagene. Dessuten loddes det ut 4 vinflasker. Vil du vinne en flaske, må du være tilstede ved trekningen. Gjennom sesongen telles resultatene for de 8 beste turneringene (Order of Merits). Ved sesongslutt deles det ut 5 premier i hver klasse – det vil si herre- og dameklassen. Order of Merits kan følges opp fortløpende gjennom sesongen i Golfbox under Klubbturneringer.

Seniorkomitèen består av 9 medlemmer, og det er vi som arrangerer turneringene. Du finner oss under kontaktpersoner på seniorsiden. Oversikt over sesongens turneringer i regi av seniorkomiteen finner du under turneringer i menyen til høyre.

Seniorgruppen er stor og livskraftig, men den har plass til mange flere. Vi håper at du også vil være med og trives i den.

VELKOMMEN TIL GOLFSESONGEN 2017