Klubben

Tusen takk for i år!

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 31. oktober 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nok en eventyrsesong er ved veis ende

Etter en nydelig avslutningshelg med sol, varme og topp forhold, er banen og treningsanlegget nå stengt for i år. 

Vi kan se tilbake på nok en fantastisk sesong med høy aktivitet og golfglede på skyhøyt nivå smiley

Vi vil gjerne benytte anledningen til å takke alle våre medlemmer, gjester, samarbeidspartnere, frivillige og leverandører som sammen har vært med og gjort dette til den sesongen som vi nå har opplevd. 
Uten dere er vi ingen ting wink

Sesongen 2022
Vi åpnet banen for våre medlemmer 9. mai, og for gjester først 23. mai, altså 2 uker senere. Vi har i løpet av sesongens 175 dager, gjennomført ca. 36 000 spilte runder. Dette er nesten likt som i fjor på samme tid, men i fjor hadde vi i tillegg et par uker tidligere åpning.   
Medlemmene står fortsatt for ca. 80 % av alle spilte runder. 
1350 av våre 1720 medlemmer har besøkt banen i år, hvilket gir et snitt på ca. 20 runder pr spillende medlem (likt som tidligere). Våre mest aktive medlemmer (og de er det flere av) har fått langt over 100 runder hver seg!

Vi har fått gjennomført mange store og nødvendige investeringer i våre fasiliteter dette året.  Vi har endelig fått pusset opp klubbhuset og etablert omkledningsrom/toaletter inne. 
Treningsområdet er utvidet med 6 matter på rangen, nye targets, samt en stor ny chipping- og puttinggreen! 
Vi har borret etter vann, som vil gjøre oss mindre sårbare ved tørkeperiode, samt påstartet arbeidet med oppgradering av hele vanningsanleget (5-årig plan).
Vi har i tillegg intensivert arbeidet tilknyttet baneplanen. 

Kvaliteten på banen har i hele år vært upåklagelig! Takk til banemannskapet for den jobben som blir lagt ned hver dag fra tidlig morgning til ofte sent på kveld.  

Vi er allerede godt i gang med en del vinterforberedelser for å ivareta banen så godt som mulig og gjøre oss klare for en ny sesongen i 2023. Vi kommer blant annet i år til å dekke alle våre 12 greener med vinterduker. 

Medlemsundersøkelsen
Takk til alle som har besvart vår undersøkelse og gitt oss tilbakemeldinger. Dette brukes aktivt til å utvikle oss videre.  
Vi har i år fått veldig gode tilbakemeldinger, og har aldri hatt så fornøyde medlemmer som etter at vi startet å måle dette! Vi har beveget oss langt over gjennomsnittet i Norge og har en positiv utvikling innenfor de fleste serviceområder, samt ligger i toppen flere steder. Dette er veldig hyggelig for alle oss som jobber med å utvikle klubben, da vi får klar beskjed om at vi er på rett vei med den jobben som gjøres.
Samtidig så gir dere flere tilbakemeldinger på utviklingsområder, noe vi nå skal ta tak i og sette inn gode tiltak for. 

Svar på undersøkelsen vil bli formidlet mer i detaljer senere. 

Vi fortsetter altså utviklingen av både klubb og bane, så følg med på våre nettsider/sosiale medier for mer informasjon fortløpende. 

Vintertrening i regi Grini Golfklubb
Selv om banen og treningsfasilitetene nå er stengt, vet vi det er flere som har lyst til å holde svingen ved like i vinter. 
Vi kommer til å sette opp fast trening for våre grupper (Damer, Herrer, Seniorer og Juniorer) i hele vinter like ved klubbhuset, fordelt mellom ToppGolf og Edge Performance

Juniorer starter allerede nå i november, mens de andre gruppene har oppstart i desember. Informasjon med påmelding vil bli lagt ut de nærmeste dagene. Naturlig nok begrenset med plass, og "første mann og kvinne til møllene"-prinsippet gjelder. 

Grini Golf Cafe kommer fortsatt til å holde åpent hele vinter; tirsdag tom søndag fra15:00 til 20:00.
God mat kan du altså få her selv om du ikke får mulighet til å spille samtidig!!

Administrasjonen er å treffes 09:00 - 15:00 pr telefon, men oppfordres til å kontaktes pr mail om det er noe. 

Tusen takk for i år! 

Mvh
Alle oss i Grini Golfklubb

- den triveligste og mest attraktive 9-hullsbanen i landet