Klubben

Forventet åpningsdato for sesongen 2023

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 11. mai 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Endelig snart i gang igjen

Etter hard vinter og kald vår, har det tatt ekstra lang tid med vårforberedelsene på banen. Som de fleste andre baner på Østlandet, ligger vi flere uker etter tidligere sesonger. Dette har gjort at vi ikke har kunnet forutse noen åpningsdato før nå. Endelig begynner vi å se resultater fra områder under reparasjon, generell vekst i gresset og med de neste ukers værutsikter, ønsker vi nå å estimere en åpningsdato for årets sesong.

Vi sikter på å åpne; Mandag 22. mai kl. 09:00
Om været eller veksten/gresskvaliteten skulle endre seg den neste tiden, så vil vi naturlig nok tilpasse mulighetene for spill deretter, det gjelder både før og etter planlagt åpning!

Alle tee'er og green'er ser ut til å bli spilleklare til åpningsdatoen, bortsett fra den Tee 52 og 45 på Hull 1. Matteutslag frem til ferdiggresset tåler belastningen. 

Bookingregler
  • Alle hovedmedlemmer (Barn, Junior, Ung Voksen og Voksen) kan booke opptil 7 dager før ønsket starttider
  • Alle greenfeemedlemmer kan booke opptil 6 dager før ønsket starttider
  • Gjestespill/greenfee kan booke opptil 3 dager før ønsket starttider
  • Maks 4 bookede starttider per medlem. Man kan fortsatt spille så mye man ønsker og har mulighet til, men det vil kun være mulig å ha 4 løpende forhåndsbestilte starttider
  • Generelle forhåndsbookinger (før 7 dager) og øvrige blokkeringer avvikles/begrenses
    • Alt sentraliseres og må godkjennes igjennom administrasjonen
  • Fast ukentlig spilletid blir i all hovedsak våre egne grupperinger som er i henhold til Golfforbundets inndeling; Junior, Herrer, Damer og Senior, samt avtalte klubbturneringer

Greenfeepriser 2023
  • Medlemmers gjester kroner 320,-
  • Gjester 420,-
Alle medlemmer kan ta med opptil 3 gjester samtidig som de selv kan booke starttid.

Baneguide
Vi fortsetter med vår digitale partner for baneguide; GLFR. Last ned app'en i dag og benytt det supre systemet på banen. 
Baneguiden vil gi deg et detaljert bilde av hvert hull, samt avstandsmarkering underveis på runden slik at du kan planlegge dine neste slag. 

Appen Gimmie, erstatter nå den tidligere GolfBox-appen. Etter hvert så vil GLFR integreres sammen med Gimme i en og samme app. 

Treningsområdet / Range
Rangen er allerede åpen, så bare komme og trene for de som ønsker det wink
Resterende treningsområder åpner så fort gresset tåler belastningen. Følg med i våre kommunikasjonskanaler. 

Hunder på banen
Hunder på banen er nå blitt lov. Se regler HER.

Sikkerhet
Slå aldri dersom det er fare for å treffe andre! Vent på klarsignal fra banearbeidere som befinner seg på hullet! Prøvesving aldri i retning av andre personer på banen. Spill aldri mot en green uten flagg, eller dersom det er banemannskap/maskin eller spillere på greenen!

Og som alltid; rop FORE om det er noen som helst sjanse for å treffe andre. 

Ta vare på banen
Vi ønsker en fin bane, lang sesong og god kvalitet fra vi åpner til vi stenger! Reparer nedslagsmerker, legg tilbake oppslått torv,  rak i bunkerene etter deg, plukk opp pegger fra tee og kast søppel (snus inkludert!) i søppelkasser.

Velkommen til en ny sesong hos Grini Golfklubb! smiley