Klubben

Takk for i år!

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 27. oktober 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nok en sesong er ved veis ende

Etter å ha holdt åpent så lenge det har vært mulig, er banen og treningsanlegget nå stengt for sesongen. 

Vi kan se tilbake på nok en sesong med høy aktivitet og golfglede på skyhøyt nivå smiley

Vi vil gjerne benytte anledningen til å takke alle våre medlemmer, gjester, samarbeidspartnere, frivillige og leverandører som sammen har vært med og gjort dette til den sesongen som vi nå har opplevd. 
Uten dere er vi ingen ting wink

Sesongen 2023
Vi åpnet banen 22. mai, senere enn noen gang. I tillegg har vi også vært nødt til å holde banen stengt totalt 8 dager siden åpningen grunnet mye nedbør. Vi har med det hatt 150 dager med åpen bane. 
Vi har i løpet av disse dagene gjennomført ca. 38 000 spilte runder, litt mer enn fjoråret, selv med nesten 3 uker mindre tilgjengelighet. Aktiviteten har altså vært enorm. Noe som utgjør et belegg på 72 % for ledige starttider - det gir et snitt på 2,89 spillere på hver ball hele dagen. 

Medlemmene står for ca. 72 % av alle spilte runder hos oss. 
1498 av våre 1864 medlemmer har besøkt banen i år, hvilket gir et snitt på ca. 18 runder pr spillende medlem. Gjennomsnittet går litt ned fra tidligere år, men flere medlemmer benytter våre fasiliteter, noe som er veldig gledelig. 

Vi har fortsatt arbeidet med å investere i banen og ytterligere treningsfasiliteter. I år var det største prosjektet å få etablert en ny Tee 45 og 52 på hull 1 for å tåle dagens belastning. Og for et vakkert syn det har blitt laugh
Vi har boret etter enda mer vann, som vil gjøre oss mindre sårbare ved tørkeperiode, samt fortsatt arbeidet med oppgradering av hele vanningsanlegget.
Vi har i tillegg intensivert arbeidet tilknyttet baneplanen. 

Kvaliteten på banen har utviklet seg til å bli veldig bra! Vi, som alle andre på Østlandet, hadde en vanskelig vinter og tøff vår. Arnie, vår nye Banesjef, kunne ikke fått en verre sesongen å starte hos oss på, men har sammen med Casper, Tomash, Georgi og Marcus virkelig lagt ned en fantastisk arbeid og sørget for at det har blitt så bra som det ble til slutt.
Takk til dere for den jobben som blir lagt ned hver dag, fra tidlig morgning til ofte sent på kveld.  

Vi er allerede godt i gang med en del vinterforberedelser for å ivareta banen så godt som mulig og gjøre oss klare for en ny sesongen i 2024. Vi kommer blant annet i år igjen til å dekke alle våre 12 greener med vinterduker. 
Til neste år har vi bestemt at vi skal gjøre det vi kan for å sørge for best mulig kvalitet og spill på alle flater fra første slag, så vi ønsker å ha minimalt med prosjekter løpende i sesongen og kun fokusere på å vedlikeholde banen.
Vi starter derfor allerede nå kommende uke med å oppgradere Tee 45 på hull 6, etablere enda en ny Tee 45 på hull 7, rense rundt dammen, samt bytte ut trappene på Tee 45 og 52 på hull 5. Vi jobber også med muligheten for å få endret og drenert rangen slik at vi ikke blir nødt til å holde stengt når det regner så mye, som har vært et vedvarende problem i år.

Medlemsundersøkelsen
Takk til alle som har besvart vår undersøkelse og gitt oss tilbakemeldinger. Dette brukes aktivt til å utvikle oss videre smiley  
Vi får i år igjen gode tilbakemeldinger innenfor de fleste områder og viser at initiativer og tiltak som blir gjort, er i tråd med medlemmenes ønsker.
Svar på undersøkelsen vil bli formidlet mer i detaljer senere, men vi kan allerede nå si at det er et par klare tilbakemeldinger som vi kommer til å ta tak i til neste år, og det omhandler generell tilgjengelighet med antall blokkeringer og turneringer. De fleste medlemmer er veldig klare på at de ønsker mer ledige tider og mindre turneringer, så vi kommer til å gjøre noen endringer her. 

Klubben driftes godt og vi fortsetter altså utviklingen av klubb, bane og ytterligere fasiliteter så følg med på våre nettsider/sosiale medier for mer informasjon fortløpende. 

Vintertrening i regi Grini Golfklubb
Selv om banen og treningsfasilitetene nå er stengt, vet vi det er flere som har lyst til å holde svingen ved like i vinter. 
Vi kommer til å sette opp fast trening for våre grupper (Damer, Herrer, Seniorer og Juniorer) i hele vinter like ved klubbhuset hos ToppGolf.

Juniorer starter allerede nå i november (les mer HER), mens de andre gruppene har oppstart i desember. Informasjon med påmelding vil bli lagt ut de nærmeste dagene. Naturlig nok begrenset med plass, og "første mann og kvinne til møllene"-prinsippet gjelder. 

Grini Golf Cafe kommer fortsatt til å holde åpent hele vinter; tirsdag tom søndag fra15:00 til 20:00.
God mat kan du altså få her selv om du ikke får mulighet til å spille samtidig!! wink

Administrasjonen er å treffes 09:00 - 15:00 pr telefon, men oppfordres til å kontaktes pr mail om det er noe. 

Tusen takk for i år! 

Mvh
Alle oss i Grini Golfklubb

- den triveligste og mest attraktive 9-hullsbanen i landet