Golf Academy

Pro
Mail: Thomas@grinigolfklubb.no

Tlf: 410 25 853

Grini Golf Academy tilbyr tilpasset golfinstruksjon for spillere på alle nivåer, og legger til rette for et godt mestrings- og utviklingsmiljø for alle medlemmer, samarbeidspartnere og sponsorer. Vi legger til rette for en bred og aktiv juniorgruppe med tilknytning til lokalmiljøet.

Påmelding til kurs og gruppetrening finner du på sidene i menyen til høyre.
Bestilling av protime gjør du på din egen Golfbox side.

VEIEN TIL GOLF
Gjennomføringen av Veien Til Golf kursene preges av mye praksis både når det gjelder teknikk, golfvett og regler, samt det å ferdes på golfbanen. Nybegynnerkurset er lagt opp for å så raskt som mulig gi spilleren en opplevelse av hva det vil si å spille golf.

Vi  har lagt opp ett 5 timers kurs med instruktør som dekker den grunnleggende delene av spillet for å at du skal få mulighet til å komme deg på banen å spille så fort som mulig (det er ikke banespill i løpet av kurset).

Kursmateriell, utstyr og treningsballer er inkludert. Se mere detaljer og mulighet for påmelding i sidemenyen til høyre.

MEDLEMSTRENING
Treningen vil dekke det viktigste innen teknikk og treningsmetoder for sving, nærspill og putting for at du skal få mest mulig utbytte av egentrening og bli motivert til å trene mer. Treningen er spredt utover sesongen for at du skal få mulighet til å trene på øvelsene og få erfaring på banen. Det vil være forskjellig tema hver uke, og treningene vil dekke alle deler av spillet. Det vil i tillegg settes opp temakurs på 50 min i løpet av sesongen (hverdager og helger) som informeres om på sosiale medier og hjemmesiden.
Ta kontakt på jorn@grinigolfklubb hvis du ønsker et tilpasset opplegg  for venner eller kollegaer.

PROTIMER
Protimer er individuell instruksjon som passer for alle! Du får et tilpasset treningsopplegg  som er lagt opp etter dine mål og tiden du har til trening og spill. På denne måten gir du deg selv den beste muligheten til å bli en bedre spiller ved å utvikle spilleforståelse, strategi, teknikk og ferdigheter  med individuell oppfølging. Gleder meg til å samarbeide med deg for å nå dine mål! Informasjon om priser og pakker finner du neders på siden.
Ta kontakt med jorn@grinigolfklubb.no eller thomas@grinigolfklubb.no hvis du ønsker et tilpasset opplegg  med flere timer.

25 min 450,-   1 pers
50 min 900,-   1-2 pers
5 hull banespill 1350,- 1,5t 1-2 pers Du må selv bestille starttid!
9 hull banespill 2250,- 2,5t 1-3 pers Du må selv bestille starttid!
Medlemspakke 3500,- 5x50 min 1 pers TrackMan inkl.  Kan brukes på banespill inkludert 1.000,- rabatt