Golf Academy

Instruksjon

Jørn Johnsen
PGA Professional
Hovedtrener

TrackMan Master


Grini Golf Academy tilbyr tilpasset golfinstruksjon for spillere på alle nivåer, og legger til rette for et godt mestrings- og utviklingsmiljø for alle medlemmer, samarbeidspartnere og sponsorer. Vi legger til rette for en bred og aktiv juniorgruppe med tilknytning til lokalmiljøet.

Påmelding til kurs og gruppetrening finner du på sidene i menyen til høyre. Bestilling av protime gjør du på din egen Golfbox side.


VEIEN TIL GOLF 
Kurs over to dager (lørdag og søndag) for de som vil begynne å spill golf der vi kombinerer teori og praksis. Vi har hovedfokus på grunnleggende golfteknikk  og legger opp kurset med mål om at du skal bli trygg nok til å spille på banen etter å ha gjennomført kurset.
Kun 1300,- for 12t helgekurs, inkl kursmateriell, utstyr og treningsballer.


MEDLEMSTRENING
Treningen vil dekke det viktigste innen teknikk og treningsmetoder for sving, nærspill og putting for at du skal få mest mulig utbytte av egentrening og bli motivert til å trene mer. Treningen er spredt utover sesongen for at du skal få mulighet til å trene på øvelsene og få erfaring på banen. Det vil være forskjellig tema hver uke, og treningene vil dekke alle deler av spillet. Det vil i tillegg settes opp temakurs på 50 min i løpet av sesongen (hverdager og helger) som informeres om på sosiale medier og hjemmesiden.
Ta kontakt på jorn@grinigolfklubb hvis du ønsker et tilpasset opplegg  for venner eller kollegaer.

PROTIMER
Protimer er individuell instruksjon som passer for alle! Du får et tilpasset treningsopplegg  som er lagt opp etter dine mål og tiden du har til trening og spill. På denne måten gir du deg selv den beste muligheten til å bli en bedre spiller ved å utvikle spilleforståelse, strategi, teknikk og ferdigheter  med individuell oppfølging. Gleder meg til å samarbeide med deg for å nå dine mål! Informasjon om priser og pakker finner du neders på siden.
Ta kontakt på jorn@grinigolfklubb hvis du ønsker et tilpasset opplegg  med flere timer.

Priser          
25 min 400,-   1 pers    
50 min 800,-   1-2 pers TrackMan inkl  
5 hull banespill 1200,- 1,5t 1-2 pers Du må selv bestille starttid  
9 hull banespill 2000,- 2,5t 1-3 pers Du må selv bestille starttid  
Medlemspakke 3000,- 5x50 min 1 pers TrackMan inkl.  Kan brukes på banespill 1000,- rabatt