Golf Academy

Instruksjon

Jørn Johnsen
Hovedtrener

TrackMan Master
Mail: Jorn@grinigolfklubb.no
Tlf: 976 61 087

Thomas Nielsen

Pro
Mail: Thomas@grinigolfklubb.no

Tlf: 410 25 853


Grini Golf Academy tilbyr tilpasset golfinstruksjon for spillere på alle nivåer, og legger til rette for et godt mestrings- og utviklingsmiljø for alle medlemmer, samarbeidspartnere og sponsorer. 

Vi legger til rette for en bred og aktiv juniorgruppe med tilknytning til lokalmiljøet. Informasjon for juniortrening ligger under fanen "Klubben" og "Grini Junior Team"

Påmelding til kurs og gruppetrening finner du i menyen til høyre.
Bestilling av protime gjør du på din egen Golfbox side under "Leksjon"


PROTIMER
Protimer er individuell instruksjon som passer for alle! Du får et tilpasset treningsopplegg  som er lagt opp etter dine mål og tiden du har til trening og spill. På denne måten gir du deg selv den beste muligheten til å bli en bedre spiller ved å utvikle spilleforståelse, strategi, teknikk og ferdigheter med individuell oppfølging. Gleder oss til å samarbeide med deg for å nå dine mål! 
Ta kontakt med jorn@grinigolfklubb.no hvis du ønsker et tilpasset opplegg  med flere timer.

Priser          
25 min 450,-   1 pers    
50 min 900,-   1-2 pers    
5 hull banespill 1350,- 1,5t 1-2 pers Du må selv bestille starttid!  
9 hull banespill 2250,- 2,5t 1-3 pers Du må selv bestille starttid!  
Medlemspakke 3500,- 5x50 min 1 pers TrackMan inkl. (kan brukes på banespill) 1.000,- rabatt


MEDLEMSTRENING (6 uker á 1 time)
Passer for deg som ønsker å trene på faste tider i en mindre gruppe med fokus på øvelser for god trening (kun for medlemmer). Treningen består av 6x50min økter før sommeren med økter som er lagt opp til å dekke alle deler av spillet og er tilpasset nivået på gruppen med to hovedmål:
1. Motivere til mer egentrening
2. Skape et grunnlag for å spille bedre på banen


TEMATRENING (2 timer)
Tematreninger er økter på 2t som settes opp på varierte tidspunkter gjennom sesongen. Dette passer deg som ønsker øvelser og tilbakemelding på en spesifikk del av spillet som putting, nærspill eller sving. Denne treningen er åpen for alle, så medlemmer kan derfor ta med seg venner eller familie. Det er også mulig å sette opp et eget kurs for venner, familie eller kollegaer.

INTENSIVTRENING MED BANESPILL (6 timer)
Intensivtrening er satt opp med 3 timers fokus på spillets hovedelementer som svingteknikk, chip, pitch, bunker og putting. Det er satt opp 2 tider (3 person i hver ball) etter endt trening og man går 9 hull på banen og avslutter dagen med en oppsummering inne.
Denne treningen er åpen for alle, så medlemmer kan derfor ta med seg venner eller familie. Det er også mulig å sette opp et eget kurs for venner, familie eller kollegaer.


VEIEN TIL GOLF 

Praktisk gjennomføringen av Veien Til Golf består av golfvett, regler og teknisk trening på de viktigste slagene på banen med fokus på mestring og gode opplevelser.
Vi  har lagt opp ett 10 timers kurs med instruktør som dekker den grunnleggende delene av spillet for å at du skal få mulighet til å komme deg på banen å spille så fort som mulig. Utstyr og treningsballer er inkludert.
Før selve kurset, må du ha gjennomført en teoretisk del. Golfforbundet har utviklet et e-læringskurset for oss og alle andre klubber i Norge.
Følg linken https://www.golfforbundet.no/spiller/spille-golf/veien-til-golf/ og gjennomfør e-læringskurset som er satt opp. 
Se detaljer og mulighet for påmelding i sidemenyen til høyre.